Nejnovější recenze ze sekce Přikrývky
Francouzská celoroční prošívaná deka je teplá, příjemná, přitom lehká. Jsem spokojená.
- Kvalitní český výrobek, příjemný materiál. Maximální spokojenost.
- příjemně tlustá
- hezky voní
- nevzniká pod ní v případě horka skleníkový efekt jako u polyesterové výplně :)
- Kvalitní přikrývka lehká, teplá a opravdu hezky ušitá.
- Maximální spokojenost.
- Jemna latka, tepla perina
- Kvalita
- Pohodlí
Paráda, kvalitní prošiti, v zimě bude pěkné teplíčko,kdo má rád kvalitu ať neváhá opravdu je to za tu cenu super výrobek!
- Skvělá - lehoučká, přitom krásně hřeje. Nádherně se v ní spí.
- Žádná
- Skvělá - lehoučká, přitom krásně hřeje. Nádherně se v ní spí.
- Žádná
Lehký jako pírko
- Velmi lehká prošívaná deka, ideální pro letní období
Tuto přikrývku máme již celá rodina. Je velmi příjemná na spaní a rovněž je pohodlná. Je to velmi kvalitní přikrývka. Koupě vůbec nelituji. Doporučuji všem, jenž chtějí si v noci řádně odpočinout.
vše ok
výrobek je kvalitně ušitý a skvěle hřeje
- kvalitní teplá přikrývka, koupená od tohoto dodavatele opakovaně :-)
žádná
Velmi lehká přikrývka vhodná do letních měsíců, ale myslím, že i v zimě bude dostatečná
kupovala jsem již podruhé, spokojenost
S peřinou jsem spokojena již delší dobu, je kvalitní a proto jsem koupila pro další členy rodiny
Tuto přikrývku jsem vybrala pro mého muže. Může si vybrat jakoukoli hřejivost podle ročního období. Velmi oceňujeme variabilitu, neboť jedna přikrývka v letním období může sloužit i pro dvě osoby. Její kvalita je podle nás na velmi vysoké úrovni. Děkujeme Brotexu, udělal nám velkou radost.
Protože jsem velký zmrzlík, vybrala jsem si tuto přikrývku
a jsem s kvalitou a vlastnostmi neskutečně spokojená :-). Děkuji
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »